Copyright ©Projectburo De Laat 2024.  

Projectburo De Laat

Wie zijn we?

Ons kleine bureau bestaat uit een aantal personen, maar Peter de Laat is het gezicht.

In 2002 is hij gestart met dit bedrijf na een aantal jaren bij een ingenieursbureau gewerkt te hebben, waar hij ook duurzame projecten ontwikkelde.


Peter is 55 jaar, getrouwd en heeft 2 kinderen; 3 personen wonen op de locatie waar ook het kantoor aan huis is gevestigd en de oudste dochter is uitwonend student.


Om een voorbeeld te zijn is het huis al sinds 2010 aardgasloos en in 2012 energieleverend [NOM] gemaakt en wordt er constant geëxperimenteerd met hernieuwbare toepassingen en duurzaam leven.


Ga met Projectburo De Laat in zee, dan heb je vooral te maken met Peter.Peter de Laat

directeur

Werkveld


We werken niet voor particulieren, daarvoor zijn de inspiratieblogs wellicht interessant. Afgelopen jaren hebben we veel voor overheden, branchevereningingen en adviesorganen projecten uitgevoerd. De projecten zijn altijd gericht op duurzame ontwikkeling, innovatie, beleidsvorming of implementatie en monitoring van beleid naar praktijk.


De werkwijze is afgestemd op de behoefte van de opdrachtgever. Naast vaststaande projecten worden ook regieopdrachten uitgevoerd, waarbij Peter op aanvraag ureninzet verzorgd ter ondersteuning van de opdrachtgever.


Kennis en interessegebieden zijn te herleiden uit het projectenoverzicht, maar het omvat circulaire economie, biobased economie en de waterstof economie. Allemaal heel breed natuurlijk, maar ook erg samenhangend met elkaar. Echter we zijn geen technisch ontwerpbureau, we realiseren geen installaties en bouwen ook niet. We handelen in kennis.